Wydruk spożywczy na papierze Sugar Stamp do bez, wg przesłanego projektu

Wydruk spożywczy na papierze Sugar Stamp do bez, wg przesłanego projektu

Wydruk spożywczy na papierze Sugar Stamp do bez, wg przesłanego projektu

25,00 zł
Nie ma wystarczającej ilości produktów w magazynie
Produkt chwilowo niedostępny
Zaloguj się, aby dodać produkt do listy życzeń

Wydruk spożywczy na specjalnym papierze SUGAR STAMP do pieczenia bez (format A4). Dzięki niemu, Twoje bezy będą inne niż wszystkie. Po upieczeniu na ich spodzie - widoczny będzie wybrany przez Ciebie, jadalny wzór.
To idealny pomysł na bezy firmowe z logo, tematyczne przyjęcia urodzinowe.

Co należy zrobić?

  • Prześlij nam na adres: sklep@tortytorty.pl zdjęcie/ obrazek w dobrej rozdzielczości (min. 300dpi). Możesz to łatwo sprawdzić - obejrzyj obrazek na całym ekranie komputera - jeśli nie widzisz pikseli - zdjęcie nadaje się do wydruku. Plik powinien być zapisany w formacie: jpg, png. Wysyłając plik mailem pamiętaj o podaniu numeru zamówienia.
  • Jeśli chcesz, aby obrazek został zwielokrotniony na kartce A4 - napisz nam o tym.
  • Po przygotowaniu wydruku otrzymasz od nas mail, że jest gotowy.

Co dalej?


  1. Do odtłuszczonej miski wbij 125g białek (4 szt.), wsyp 250g drobnego cukru.
  2. Do drugiej większej miski lub garnka wlej gorącą wodę (maks. temp. 70 st. C.) Do wody wstaw miskę z białkami i cukrem. Ubijaj trzepaczką delikatnie masę, aż do rozpuszczenia cukru. Uważaj, aby temperatura białek nie przekroczyła 60 st. c. (mogą się ściąć)!
  3. Wyjmij miskę z białkami. Ubijaj masę mikserem na wysokich obrotach przez następne 10 min.
  4. Dodaj 100g cukru pudru. Na tym etapie możesz dodać do białek barwnik (nie może być za ciemny, bo odbicie wydruku będzie słabo widoczne) oraz aromat (bez dodatku tłuszczu). Miksuj dalej przez 5 min.
  5. Rozgrzej piekarnik do 70 - 80 st. C, włącz termoobieg.
  6. Przełóż sztywną pianę do rękawa cukierniczego.
  7. Delikatnie posmaruj olejem blachę do pieczenia (zapobiegnie to przesuwaniu się kartki z wydrukiem). Na blachę połóż wydruki (folią do dołu). Odczekaj kilka minut, aby delikatnie podeschły.
  8. Wyciskaj z rękawa bezy na zadrukowaną powierzchnię.
  9. Piecz bezy ok. 2 - 3 godzin. Nie przekraczaj temperatury 90 st. C.!
  10. Ostrożnie podnieś bezy z jadalnego wydruku. Na spodzie zobaczysz odbity nadruk:)

UWAGA: WYDRUK NIE JEST MOŻLIWY "OD RĘKI"! CZAS REALIZACJI TO MIN. 2 GODZINY. PO WYDRUKOWANIU WYSYŁAMY NA WSKAZANY ADRES MAILOWY WIADOMOŚĆ.
Składniki PAPIERU: zagęszczacz skrobia modyfikowana E1422, cukier, woda, maltodekstryna, skrobia ziemniaczana, stabilizator guma arabska E414, substancja utrzymująca wilgoć gliceryna E422, emulgator polisorbat 60 E435.

Koszty wysyłki

  1. 0 zł w przypadku odbioru osobistego opłaconego z góry,
  2. 0 zł w przypadku odbioru osobistego opłaconego gotówką, kartą w punkcie odbioru,
  3. od 13,90 zł w przypadku wysyłki zamówienia kurierem opłaconego z góry,
  4. od 17,90 zł w przypadku zamówienia opłaconego przy odbiorze (tzw. przesyłka pobraniowa) kurier, 
  5. 12,90 zł w przypadku zamówienia z odbiorem w paczkomacie Inpost 24/7, + 5,10 zł w przypadku Paczki w Weekend. Paczka w Weekend: tę formę dostawy możesz wybrać od godz. 15-tej w czwartek do godz. 14-tej w piątek. Zamówienie złożone i opłacone do piątku do godziny 14-tej - otrzymasz do paczkomatu w sobotę.
  6. 0 zł w przypadku opłaconego zamówienia o wartości brutto powyżej 290 zł (po uwzględnieniu rabatów oraz bez kosztów przesyłki; dotyczy przesyłek opłaconych z góry przelewem lub on-line; nie dotyczy wysyłek łączonych z kilku zamówień w sklepie, jeśli wartość żadnego z nich nie przekracza 290 zł brutto).

Sposoby płatności

  1. bezpośrednio na konto bankowe TortyTorty.pl (przelewem wykonanym w banku, także internetowym, lub na poczcie); W przypadku przelewu uzupełnianego samodzielnie prosimy o wpłatę należności na rachunek:

    TortyTorty.pl
    Al. KEN 45 lok. U6
    02-797 Warszawa
    Numer konta: 34 1050 1025 1000 0092 1843 6575 (ING Bank Śląski)

    UWAGA! W tytule przelewu wykonywanego samodzielnie, bez pośrednictwa Przelewy24 koniecznie prosimy wpisać: imię, nazwisko, numer zamówienia (informacja podana będzie w mailu). Brak powyższych danych może znacznie opóźnić wysłanie przesyłki.

  2. online, za pośrednictwem serwisu Przelewy24 (bezpieczna płatność kartą lub szybkim przelewem z banku internetowego),
  3. za pobraniem, w momencie odebrania zamówienia od kuriera,
  4. gotówką lub kartą, w momencie odebrania zamówienia w sklepie stacjonarnym (Sklep TortyTorty.pl Al. KEN 46 lok. U6 w Warszawie). Koszt: 0 zł.
Jeśli informacje nie są wystarczające, zadaj pytanie.
Pola wymagane.