Dorosiowe Ranty

AKTYWNE FILTRY:

26 produktów
Rant cukierniczy do żelki...
Cena 51,99 zł

Dostawa U Ciebie sobotę
Rant cukierniczy do żelki...
Cena 61,99 zł

Dostawa U Ciebie sobotę
Rant cukierniczy do żelki...
Cena 71,99 zł

Dostawa U Ciebie sobotę
Rant cukierniczy 12-15 cm h...
Cena 57,99 zł

Dostawa U Ciebie sobotę
Rant cukierniczy 21-26 cm h...
Cena 78,99 zł

Dostawa U Ciebie sobotę
Rant cukierniczy 26-31 cm h...
Cena 84,99 zł

Dostawa U Ciebie sobotę
Rant cukierniczy 31-41 cm h...
Cena 104,99 zł

Dostawa U Ciebie sobotę
Rant cukierniczy 15 - 21 cm...
Cena 54,99 zł

Dostawa U Ciebie sobotę
Rant cukierniczy 21 - 26 cm...
Cena 62,99 zł

Dostawa U Ciebie sobotę
Spinka do rantów...
Cena 9,90 zł

Dostawa U Ciebie sobotę
Rant cukierniczy śr. 7,5 cm...
Cena 15,99 zł

Dostawa U Ciebie sobotę
Rant cukierniczy śr. 8,5 cm...
Cena 16,99 zł

Dostawa U Ciebie sobotę
Rant cukierniczy Bento cake...
Cena 14,99 zł

Dostawa U Ciebie sobotę
Rant cukierniczy...
Cena 129,99 zł

Dostawa U Ciebie sobotę
Rant cukierniczy 15 x 15 cm...
Cena 65,99 zł

Dostawa U Ciebie sobotę
Rant cukierniczy 20 x 20 cm...
Cena 81,99 zł

Dostawa U Ciebie sobotę
Rant cukierniczy 25 x 25 cm...
Cena 89,99 zł

Dostawa U Ciebie sobotę
Rant cukierniczy serce 11 x...
Cena 14,99 zł

Dostawa U Ciebie sobotę
Rant cukierniczy łezka 12,5...
Cena 17,99 zł

Dostawa U Ciebie sobotę
Rant cukierniczy do...
Cena 12,90 zł

Dostawa U Ciebie sobotę
  • NEW
Rant cukierniczy 15 - 21 cm...
Cena 71,99 zł

Dostawa U Ciebie sobotę
Cukierniczy rant do...
Cena 34,99 zł

Dostawa U Ciebie sobotę
Cukierniczy rant do mazurka...
Cena 44,99 zł

Dostawa U Ciebie sobotę
Rant cukierniczy do bezy i...
Cena 8,99 zł

Dostawa U Ciebie sobotę

Dorosiowe ranty

Dorosiowe ranty to produkty stworzone po to, aby spełnić oczekiwania osób pasjonujących się cukiernictwem oraz tych, którzy na tworzeniu tortów zbudowali swoją karierę. Jest to polska marka założona przez małżeństwo profesjonalnych cukierników, którzy z braku satysfakcjonujących rozwiązań, zaczęli produkować własne wysokiej jakości akcesoria. Dziś oferta Dorosiowych rantów jest coraz większa, a ich wyjątkowe produkty zakupić możesz również w naszym sklepie.

Ranty cukiernicze zamiast klasycznych blach

Ranty cukiernicze stanowią atrakcyjną alternatywę dla klasycznych blach do pieczenia. Ich przewaga polega na możliwości dopasowania rozmiaru do naszych osobistych oczekiwań. Wystarczy nam jeden produkt, aby piec wyśmienite ciasta i torty o różnych średnicach. Dorosiowe ranty nie mają dna, więc wystarczy nam jedynie podkład z papieru do pieczenia ułożony na równej powierzchni. Po dostosowaniu rantu do interesującego nas rozmiaru, spinamy go za pomocą dołączonych do zestawu klipsów, aby zapobiec niekontrolowanemu przesuwaniu się formy. Jeśli zajdzie taka potrzeba, zestaw dodatkowych spinek można bez problemu zamówić za pośrednictwem naszej strony. Jedyną wielkością, która jest z góry narzucona jest wysokość, jaką posiada rant Dorosiowy. Zatem decydując się na zakup konkretnego produktu musimy wziąć pod uwagę, do jakiego rodzaju wypieków będziemy go wykorzystywać.

Dorosiowe ranty – gwarancja precyzyjnego wykończenia

Rant Dorosiowy pozwala nam na uzyskanie idealnie gładkiej powierzchni ciasta lub biszkoptu. Sprawdzi się więc wszędzie tam, gdzie precyzja i nieskazitelny efekt grają pierwsze skrzypce. Więc jeśli wykonujesz torty weselne, urodzinowe lub komunijne, nie powinno go zabraknąć w wyposażeniu Twojej kuchni.

Jeśli planujesz odejść od klasycznego, okrągłego kształtu, z którym zazwyczaj kojarzone są torty, to firma Dorosiowe ranty ma dla Ciebie interesującą propozycję. Na naszej stronie znajdziesz ranty kwadratowe, a nawet takie w kształcie serca. Te drugie świetnie sprawdzą się w przygotowaniu walentynkowych wypieków, a nawet na weselnym stole.

Dorosiowe ranty wykonane są z atestowanej stali nierdzewnej, która odporna jest na działanie wysokiej temperatury i odkształcenia mechaniczne. Możemy mieć pewność, że rant Dorosiowy nie zardzewieje, niezależnie od tego, czy będziemy myć go ręcznie, czy w  zmywarce. Z powodzeniem mogą z nich korzystać osoby, które cukiernictwem zajmują się na poziomie profesjonalnym, jak i amatorzy domowych wypieków, którzy rozwijają swoją pasję w domowym zaciszu.