Wydruk spożywczy Chocotransfer A4 wg przesłanego projektu

Wydruk spożywczy Chocotransfer A4 wg przesłanego projektu

Wydruk spożywczy Chocotransfer A4 wg przesłanego projektu

35,00 zł
Produkt chwilowo niedostępny

Wydrukuj własną grafikę na folii transferowej Chocotransfer! To szybki sposób na stworzenie niepowtarzalnych, oryginalnych ozdób na czekoladzie, które możesz wykorzystać na tortach, babeczkach i innych deserach. Przenieś swoje zdjęcia na czekoladę!
Wydruk spożywczy na papierze jadalnym Chocotransfer w formacie A4 (20 x 28 cm). 

Jak zamówić wydruk według własnego projektu?
Prześlij nam gotowy projekt na adres: sklep@tortytorty.pl w dobrej rozdzielczości (min. 300dpi). Możesz to łatwo sprawdzić - obejrzyj obrazek na całym ekranie komputera - jeśli nie widzisz pikseli - zdjęcie nadaje się do wydruku.
Wysyłając plik pamiętaj o podaniu numeru zamówienia.

UWAGA 1: WYDRUK NIE JEST MOŻLIWY "OD RĘKI"! CZAS REALIZACJI TO MIN. 3 GODZINY. PO WYDRUKOWANIU WYSYŁAMY NA WSKAZANY ADRES MAILOWY WIADOMOŚĆ.
Plik powinien być zapisany w formacie: jpg, png, pdf. Grafikę/zdjęcia drukujemy w formie niezmienionej, tzn. nie wykonujemy na życzenie zmian graficznych.
W razie wątpliwości związanych z wydrukami zachęcamy do kontaktu. Odpowiemy na wszelkie pytania dotyczące tego produktu.

Wydruk dla amatorów i profesjonalistów
Wydruk na chocotransferze pozwala na szybkie oraz efektowne stworzenie ozdób na czekoladzie. Taka metoda dekoracji wykorzystywana jest zarówno przez profesjonalnych cukierników, jak i osoby początkujące.  Ozdoby wykonane z chocotransferem można wykorzystać na wszelkich tortach urodzinowych, ślubnych, z okazji chrztu i komunii świętej. Desery z oryginalnym zdjęciem lub grafiką zrobią na klientach oraz gościach niezapomniane wrażenie.

Szybki i prosty sposób na ozdoby z czekolady! Stwórz czekoladowe krążki ze swoim wzorem, logiem firmy, bohaterem z bajki.

Sposób użycia:
Wylej płynną czekoladę na zadrukowany chocotransfer. Po zastygnięciu oderwij ostrożnie folię.
Uwaga! Aby czekolada miała piękny połysk oraz pożądaną łamliwość należy ją zatemperować przed wylaniem na chocotransfer. 
Najlepszy efekt wizualny wychodzi przy użyciu białej czekolady!