Silikonowa mata do makaroników do pieczenia, wałkowania, mrożenia

Silikonowa mata do makaroników do pieczenia, wałkowania, mrożenia

Silikonowa mata do makaroników do pieczenia, wałkowania, mrożenia

Numer katalogowy: SPV64MACARONS
Ilość sztuk w opak.: 1
Wymiary w cm. (dł. x szer. x wys.): 38,5 x 58,5
109,99 zł
Ilość:
Zaloguj się, aby dodać produkt do listy życzeń
Wysyłka: Natychmiast

Rewelacyjna mata silikonowa: do wyrabiania, wałkowania ciasta, masy cukrowej i pieczenia.
Ciasto/ masa cukrowa nie przykleja się do podłoża, wyrabia się bardzo łatwo. Unikniesz dodawania mąki lub tłuszczu podczas pracy.
Dodatkowo mata posiada nadruk kółek o średnicy 3 i 4 cm, co sprawia że idealnie nadaje się do przygotowania makaroników.
Dzięki swej strukturze idealnie sprawdza się podczas pieczenia - zapewnia optymalny obieg ciepła, ciasto nie przywiera. Świetnie się czyści.
Mata jest wykonana z silikonu dostosowanego do kontaktu z produktami spożywczymi. Maksymalny zakres temperatur od -40°C do +280°C.
Po użyciu zajmuje mało miejsca - wystarczy ją zwinąć w rulon.
Wymiary maty w cm: 38,5 x 58,5.

czytaj więcej

Mata silikonowa do makaroników Pavoni – idealna do wyrabiania ciasta i pieczenia


Mata silikonowa do makaroników włoskiej marki Pavoni to jeden z niezbędnych produktów w każdej profesjonalnej pracowni cukierniczej i piekarni. Przydaje się również w lokalach gastronomicznych oraz w domu. Oferowana mata do makaroników doskonale sprawdza się do wyrabiania i wałkowania ciasta oraz masy cukrowej, pieczenia, a także mrożenia. Można używać jej w szerokim zakresie temperatur od −40°C do +280°C. Oferowana forma do makaroników należy do serii SPV marki Pavoni, która wyróżnia się szerokim wyborem produktów o nieprzywierającej powłoce. Mata wykonana jest z włókna szklanego i dodatkowo pokryta silikonem wysokiej jakości, który dostosowano do kontaktu z produktami spożywczymi. W przypadku tego typu maty możesz mieć pewność, że ciasto czy masa cukrowa nie przyklei się do podłoża. Tym samym unikniesz konieczności dodawania tłuszczu czy mąki.

Foremki do makaroników – twórz pyszne, idealne desery


Mata silikonowa do makaroników umożliwia nie tylko dokładne wyrobienie ciasta. Dzięki temu produktowi przygotujesz również idealnie równe makaroniki, które pięknie będą prezentować się na słodkim stole podczas bankietów czy imprez rodzinnych. Na powierzchni maty nadrukowane są okręgi w dwóch rozmiarach: 30 i 40 mm. Pozwalają one uformować jednakowe ciasteczka czy elementy z masy cukrowej, potrzebne do stworzenia pięknych dekoracji na tort. Takie foremki do makaroników ułatwiają i przyspieszają pracę. To świetne rozwiązanie zarówno dla profesjonalistów, jak i osób, które dopiero zgłębiają tajniki cukiernictwa.

Oferowana mata do makaroników ma charakterystyczną strukturę, która bardzo dobrze sprawdza się podczas pieczenia. Gwarantuje optymalny obieg powietrza, dzięki czemu ciasto nie przywiera do powierzchni produktu. Ponadto po wykonanej pracy matę można łatwo wyczyścić. Dużą zaletą silikonowych akcesoriów jest również to, że zajmują mało miejsca. Wystarczy zwinąć je w rulon i schować w szafce.



KOSZT WYSYŁKI - POLSKA

  1. 0 zł w przypadku odbioru osobistego opłaconego z góry,
  2. 0 zł w przypadku odbioru osobistego opłaconego gotówką, BLIKIEM, kartą w sklepie stacjonarnym Tortytorty.pl, przy Al. KEN 46 w Warszawie,
  3. 0 zł w przypadku opłaconego zamówienia o wartości brutto powyżej 150 zł (po uwzględnieniu rabatów oraz bez kosztów przesyłki; nie dotyczy przesyłki Ekspres i Paczki w Weekend, paczek zagranicznych).
  4. 8,99 zł w przypadku opłaconego zamówienia z odbiorem w Punkcie Orlen.
  5. 12,99 zł w przypadku zamówienia z odbiorem w paczkomacie Inpost 24/7; + 5 zł w przypadku Paczki w Weekend. Paczka w Weekend: tę formę dostawy możesz wybrać od godz. 15:00 w czwartek, do godz. 13:30 w piątek. Zamówienie złożone i opłacone do piątku do godziny 13:30 - otrzymasz do paczkomatu w sobotę. +2 zł w przypadku Paczki Ekspres: zamówienie złożone do godz. 13:30 w dniu roboczym, zostanie tego dnia przez nas nadane. Zazwyczaj dostawa następuje w kolejnym dniu roboczym.
  6. od 14,99 zł w przypadku wysyłki zamówienia kurierem opłaconego z góry. +2 zł w przypadku Paczki Ekspres: zamówienie złożone do godz. 13:30 w dniu roboczym, zostanie tego dnia przez nas nadane. Zazwyczaj dostawa następuje w kolejnym dniu roboczym.
  7. od 19,99 zł w przypadku zamówienia opłaconego przy odbiorze (tzw. przesyłka pobraniowa) kurier. +2 zł w przypadku Paczki Ekspres: zamówienie złożone do godz. 13:30 w dniu roboczym, zostanie tego dnia przez nas nadane. Zazwyczaj dostawa następuje w kolejnym dniu roboczym.

KOSZT WYSYŁKI - KRAJE UE

    • Austria od 60 zł
    • Belgia od 75 zł
    • Czechy od 55 zł
    • Dania od 75 zł
    • Estonia od 80 zł
    • Finlandia od 100 zł
    • Francja od 90 zł
    • Hiszpania (bez Wysp Kanaryjskich) od 110 zł
    • Litwa od 85 zł
    • Niemcy od 45 zł
    • Szwecja od 99 zł
    • Łotwa od 75 zł

Powyższe ceny dotyczą paczek o wadze do 10 kg. Po wrzuceniu produktów do koszyka, ich ilości i podaniu adresu dostawy system naliczy ostateczny koszt dostawy.

Płatności można dokonać:

  • bezpośrednio na konto bankowe TortyTorty.pl (przelewem wykonanym w banku, także internetowym, lub na poczcie); W przypadku przelewu uzupełnianego samodzielnie prosimy o wpłatę należności na rachunek:
Tortytorty.pl, Al. KEN 46 lok. U6, 02-797 Warszawa
Numer konta: 34 1050 1025 1000 0092 1843 6575 (ING Bank Śląski),
UWAGA !!! – w tytule przelewu wykonywanego samodzielnie, bez pośrednictwa Przelewy24 lub PayPal koniecznie proszę wpisać: imię, nazwisko, numer ID zamówienia (informacja podana będzie w mailu).
Brak powyższych danych może uniemożliwić lub znacznie opóźnić wysłanie przesyłki.
  • on-line, za pośrednictwem serwisu Przelewy24 (bezpieczna płatność kartą, BLIKIEM lub szybkim przelewem z banku internetowego), PayPal;
  • za pobraniem, w momencie odebrania zamówienia od kuriera,
  • gotówką, kartą, BLIKIEM w momencie odebrania zamówienia w sklepie stacjonarnym (Sklep TortyTorty.pl Al. KEN 46 lok. U6 w Warszawie). Koszt: 0 zł.
Jeśli informacje nie są wystarczające, zadaj pytanie.
Pola wymagane.