Lustrzana polewa mirror glaze biała czekolada 350 g, Saracino

Lustrzana polewa mirror glaze biała czekolada 350 g, Saracino

Lustrzana polewa mirror glaze biała czekolada 350 g, Saracino

Numer katalogowy: PAS014K035
Ilość sztuk w opak.: 1
Waga: 350 g
25,99 zł
Ilość:

Lustrzana glazura Mirror Glaze to efektowna i szybka dekoracja tortu.
Podgrzej ją w kuchence mikrofalowej o mocy 400W przez 2 minuty lub w kąpieli wodnej do temperatury 35 - 40 stopni C aż stanie się płynna. Wymieszaj energicznie, aby otrzymać jednolitą konsystencję. Oblej cienką warstwą zamrożoną powierzchnię tortu. Przed polaniem należy usunąć wszelkie pozostałości szronu z powierzchni tortu. Polany deser najlepiej schłodzić w zamrażarce przez około pół godziny.


Aby pokryć średniej wielkości tort (śr. ok. 25 cm) zużyjesz ok. 100 - 150 g glazury.


Polewa jest biała. Bardzo dobrze się barwi - barwnikami spożywczymi w żelu lub proszku.


Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnym opakowaniu, z daleka od źródła światła.


Składniki: syrop glukozowy, cukier, woda, olej shea, dekstroza, pełne mleko w proszku, skrobia ryżowa, substancje zagęszczające: E440, E406, substancja konserwująca: E202, regulatory kwasowości: E330, E331, aromat. Może zawierać jaja, orzeszki arachidowe, soję, migdały, orzechy laskowe, pistacje.

Waga: 350 g.