Stabilizator śmietany Sarmousse 200 g, Saracino, data: 31.03.2025

Stabilizator śmietany Sarmousse 200 g, Saracino, data: 31.03.2025

Stabilizator śmietany Sarmousse 200 g, Saracino, data: 31.03.2025

Numer katalogowy: PAS009K02
Ilość sztuk w opak.: 1
Waga: 200 g
29,99 zł
15,00 zł
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni przed obniżką : 29,99 zł
Ilość:

Sarmousse, stabilizator włoskiej firmy Saracino wykorzystywany do usztywnienia bitej śmietany.

Sposób użycia:

Do 1000 g śmietanki dodać 100 g proszku Sarmousse. Masę ubijaj powoli przez minutę, aż do uzyskania miękkiej, kremowej konsystencji. Na koniec dodaj według uznania pastę aromatyzującą lub owoce.

Składniki: cukier, maltodekstryna, białka MLEKA i LAKTOZA, żelatyna spożywcza, skrobia modyfikowana: acetylowany adypinian dwuskrobiowy (E1422); emulgatory: estry kwasu mlekowego mono- i diglicerydów kwasów tłuszczowych (E472b), estry propano-1,2-diolu kwasów tłuszczowych (E477); stabilizator: karagen (E407), guma ksantanowa (E415), alginian sodu (E401); Mąka SOJOWA. ALERGENY: MLEKO, LAKTOZA, SOJA.

Produkt należy przechowywać w chłodnym i suchym miejscu, z dala od bezpośredniego światła.