Rant cukierniczy regulowany okrągły z podziałką, śr. 21 - 26 cm h 14 cm Kami Ranty

Rant cukierniczy regulowany okrągły z podziałką, śr. 21 - 26 cm h 14 cm Kami Ranty

Rant cukierniczy regulowany okrągły z podziałką, śr. 21 - 26 cm h 14 cm Kami Ranty

Numer katalogowy: KAMIP 21-26
Ilość sztuk w opak.: 1
77,99 zł
Produkt chwilowo niedostępny

Regulowany rant cukierniczy o średnicy w zakresie 21 -26 cm Z PODZIAŁKĄ. Wysoki na 14 cm. Wygrawerowana na rancie podziałka ustawienie odpowiedniej średnicy pieczonego biszkoptu.
Wykonany z trwałej i odpornej na odkształcenia stali nierdzewnej z połyskiem.
W zestawie znajdują się dwa klipsy do mocowania. 
Idealne narzędzie do pieczenia biszkoptów i składania tortów. Nie pochłania zapachów i nie odbarwia się przy kontakcie z kwaśnymi substancjami ( owoce, musy ).
Jest łatwy do mycia, można myć w zmywarce.
Produkt posiada atest.

Sposób użycia:
  1. Wybieramy odpowiednią średnicę korzystając z wygrawerowanej na rancie podziałki
  2. Spinamy rant dwoma klipsami
  3. Stawiamy rant na blaszce do pieczenia przykrytej papierem pergaminowym.
  4. Wlewamy ciasto i pieczemy.
  5. Rant jest świetny do składania wysokich tortów, zawsze będą idealnie proste.