Rant cukierniczy regulowany okrągły bez podziałki, śr. 13 - 31 cm h 7 cm Patisse

Rant cukierniczy regulowany okrągły bez podziałki, śr. 13 - 31 cm h 7 cm Patisse

Rant cukierniczy regulowany okrągły bez podziałki, śr. 13 - 31 cm h 7 cm Patisse

Numer katalogowy: P02459
Ilość sztuk w opak.: 1
44,90 zł
Ilość:

Regulowany rant cukierniczy o średnicy w zakresie 13 - 31 cm. Wysoki na 7 cm. Nadaje się do pieczenia i chłodzenia w lodówce. Dzięki temu możesz upiec w nim ciasto, biszkopt, a także złożyć w środku tort lub schłodzić sernik. Zapewnia to idealnie proste boki.
W trakcie składania tortu polecamy użycie folii rantowej na boki rantu, które ułatwiają wyciągnięcie ciasta i tortu bez szarpania boków.
Wykonany z trwałej i odpornej na odkształcenia stali nierdzewnej z atestem.
W zestawie znajdują się dwa klipsy do mocowania. Rant bez podziałki.

Sposób użycia:
  1. Wybieramy odpowiednią średnicę.
  2. Spinamy rant klipsem.
  3. Stawiamy rant na blaszce do pieczenia przykrytej papierem pergaminowym.
  4. Wlewamy ciasto i pieczemy.
  5. Rant nadaje się do składania ciast i tortów, zawsze będą idealnie proste.
Średnica: reg. 13 - 31 cm
Wysokość: 7 cm
Spinki: 2 szt.
Temperatura: max 230 st. C.
Nie nadaje się do mycia w zmywarce.