Narzędzie do modelowania masy cukrowej, radełko, zagięte ostrze

Narzędzie do modelowania masy cukrowej, radełko, zagięte ostrze

Narzędzie do modelowania masy cukrowej, radełko, zagięte ostrze

Numer katalogowy: QT425
Ilość sztuk w opak.: 1
19,90 zł
Ilość:

Wysokiej klasy dwustronne narzędzie do modelowania masy cukrowej zakończone:

  • karbowanym radełkiem, idealnym do imitowania szwów na dekoracjach z masy cukrowej
  • zagiętym, zaokrąglonym ostrzem do wygładzania poszarpanych brzegów masy cukrowej (powstałych podczas wycinania kształtów wykrawaczką) lub do odciskania wzorów na masie cukrowej w kształcie żyłek na listkach.

Niezastąpione, gdy dekorujesz tort masą cukrową, marcepanem.
Wymiary:
Długość: ok. 16,5 cm.