Mata/ forma do wytłaczania wzoru biżuteria

Mata/ forma do wytłaczania wzoru biżuteria

Mata/ forma do wytłaczania wzoru biżuteria

Numer katalogowy: 409-2528
Ilość sztuk w opak.: 1
49,90 zł
Ilość:
Zaloguj się, aby dodać produkt do listy życzeń
Wysyłka: Natychmiast

Fantastyczna silikonowa mata do wytłaczania wzorów w masie cukrowej. Idealna do dekorowania tortów urodzinowych, przygotowywania ozdób cukierniczych na muffiny. Na uwagę zasługuje sznur pereł, którymi szybko i efektownie ozdobisz dół tortu.

SPOSÓB UŻYCIA

  1. Rozgrzej w dłoniach niewielką ilość masy cukrowej.
  2. Włóż masę do formy. Dociśnij. Nadmiar - usuń. Poczekaj kilka minut. Wyjmij gotowy kształt.
  3. Jeśli masa przykleja się do maty, posyp formę do wyciskania odrobiną cukru pudru.
  4. Przed każdym użyciem - mata powinna być idealnie sucha.
  5. Dekoracje do tortów przyklej niewielką ilością wody za pomocą pędzelka.
  6. Więcej informacji na temat dekorowania tortów masą cukrową za pomocą silikonowych mat przeczytasz na naszym blogu.

Wymiary maty w cm: ok. 20 x 13.

KOSZT WYSYŁKI - POLSKA

  1. 0 zł w przypadku odbioru osobistego opłaconego z góry,
  2. 0 zł w przypadku odbioru osobistego opłaconego gotówką, BLIKIEM, kartą w sklepie stacjonarnym Tortytorty.pl, przy Al. KEN 46 w Warszawie,
  3. 0 zł w przypadku opłaconego zamówienia o wartości brutto powyżej 150 zł (po uwzględnieniu rabatów oraz bez kosztów przesyłki; nie dotyczy przesyłki Ekspres i Paczki w Weekend, paczek zagranicznych).
  4. 8,99 zł w przypadku opłaconego zamówienia z odbiorem w Punkcie Orlen.
  5. 12,99 zł w przypadku zamówienia z odbiorem w paczkomacie Inpost 24/7; + 5 zł w przypadku Paczki w Weekend. Paczka w Weekend: tę formę dostawy możesz wybrać od godz. 15:00 w czwartek, do godz. 13:30 w piątek. Zamówienie złożone i opłacone do piątku do godziny 13:30 - otrzymasz do paczkomatu w sobotę. +2 zł w przypadku Paczki Ekspres: zamówienie złożone do godz. 13:30 w dniu roboczym, zostanie tego dnia przez nas nadane. Zazwyczaj dostawa następuje w kolejnym dniu roboczym.
  6. od 14,99 zł w przypadku wysyłki zamówienia kurierem opłaconego z góry. +2 zł w przypadku Paczki Ekspres: zamówienie złożone do godz. 13:30 w dniu roboczym, zostanie tego dnia przez nas nadane. Zazwyczaj dostawa następuje w kolejnym dniu roboczym.
  7. od 19,99 zł w przypadku zamówienia opłaconego przy odbiorze (tzw. przesyłka pobraniowa) kurier. +2 zł w przypadku Paczki Ekspres: zamówienie złożone do godz. 13:30 w dniu roboczym, zostanie tego dnia przez nas nadane. Zazwyczaj dostawa następuje w kolejnym dniu roboczym.

KOSZT WYSYŁKI - KRAJE UE

    • Austria od 60 zł
    • Belgia od 75 zł
    • Czechy od 55 zł
    • Dania od 75 zł
    • Estonia od 80 zł
    • Finlandia od 100 zł
    • Francja od 90 zł
    • Hiszpania (bez Wysp Kanaryjskich) od 110 zł
    • Litwa od 85 zł
    • Niemcy od 45 zł
    • Szwecja od 99 zł
    • Łotwa od 75 zł

Powyższe ceny dotyczą paczek o wadze do 10 kg. Po wrzuceniu produktów do koszyka, ich ilości i podaniu adresu dostawy system naliczy ostateczny koszt dostawy.

Płatności można dokonać:

  • bezpośrednio na konto bankowe TortyTorty.pl (przelewem wykonanym w banku, także internetowym, lub na poczcie); W przypadku przelewu uzupełnianego samodzielnie prosimy o wpłatę należności na rachunek:
Tortytorty.pl, Al. KEN 46 lok. U6, 02-797 Warszawa
Numer konta: 34 1050 1025 1000 0092 1843 6575 (ING Bank Śląski),
UWAGA !!! – w tytule przelewu wykonywanego samodzielnie, bez pośrednictwa Przelewy24 lub PayPal koniecznie proszę wpisać: imię, nazwisko, numer ID zamówienia (informacja podana będzie w mailu).
Brak powyższych danych może uniemożliwić lub znacznie opóźnić wysłanie przesyłki.
  • on-line, za pośrednictwem serwisu Przelewy24 (bezpieczna płatność kartą, BLIKIEM lub szybkim przelewem z banku internetowego), PayPal;
  • za pobraniem, w momencie odebrania zamówienia od kuriera,
  • gotówką, kartą, BLIKIEM w momencie odebrania zamówienia w sklepie stacjonarnym (Sklep TortyTorty.pl Al. KEN 46 lok. U6 w Warszawie). Koszt: 0 zł.
Jeśli informacje nie są wystarczające, zadaj pytanie.
Pola wymagane.