Zapraszamy do naszego stacjonarnego sklepu w Warszawie! Przyjdź, zobacz i kup na miejscu: AL. KEN 46 TUŻ PRZY STACJI METRA NATOLIN! UWAGA: w dni powszednie w godz. 12:30 – 13:00 przerwa techniczna – w tym przedziale czasu sklep stacjonarny zamknięty. UWAGA: Obniżone ceny dotyczą wyłącznie zamówień złożonych drogą internetową #zostanwdomu.
Silikonowa mata do makaroników Pavoni, do pieczenia, mrożenia i wałkowania

Silikonowa mata do makaroników Pavoni, do pieczenia, mrożenia i wałkowania

  • Producent: Pavoni
  • Ilość sztuk w opak.: 1
  • Wymiary w cm. (dł. x szer. x wys.): 38,5 x 58,5
Cena 84,90 79,90
Wysyłka natychmiast
Ilość:

Opis

Rewelacyjna mata silikonowa włoskiej firmy Pavoni: do wyrabiania, wałkowania ciasta, masy cukrowej i pieczenia.
Ciasto/ masa cukrowa nie przykleja się do podłoża, wyrabia się bardzo łatwo. Unikniesz dodawania mąki lub tłuszczu podczas pracy.

Dodatkowo mata posiada nadruk kółek o średnicy 3 i 4 cm, co sprawia że idealnie nadaje się do przygotowania makaroników.
Dzięki swej strukturze idealnie sprawdza się podczas pieczenia – zapewnia optymalny obieg ciepła, ciasto nie przywiera. Świetnie się czyści.

Mata jest wykonana z silikonu dostosowanego do kontaktu z produktami spożywczymi. Maksymalny zakres temperatur od -40°C do +280°C.

Po użyciu zajmuje mało miejsca – wystarczy ją zwinąć w rulon.

Wymiary maty w cm: 38,5 × 58,5.


Jeśli informacje nie są wystarczające zadaj pytanie

Numer katalogowy produktu: SPV64MACARONS

Opinie

Dodaj swoją opinię

  • Ocena

Newsletter

Jako pierwszy otrzymuj informacje

Copyright © TortyTorty.pl 2012 - 2018. Wszelkie prawa zastrzeżone

Oprogramowanie e-commerce i-systems.pl