Zapraszamy do naszego stacjonarnego sklepu w Warszawie! Przyjdź, zobacz i kup na miejscu: AL. KEN 46 TUŻ PRZY STACJI METRA NATOLIN! UWAGA: w dni powszednie w godz. 12:30 – 13:00 przerwa techniczna – w tym przedziale czasu sklep stacjonarny zamknięty. UWAGA: Obniżone ceny dotyczą wyłącznie zamówień złożonych drogą internetową #zostanwdomu.
MASA DO MODELOWANIA CIEMNA CZEKOLADA RENSHAW 180G

MASA DO MODELOWANIA CIEMNA CZEKOLADA RENSHAW 180G

  • Producent: Renshaw
  • Ilość sztuk w opak.: 1
  • Waga: 180 gr
Cena 12,50
Wysyłka Chwilowy brak
Ilość:

Opis

Masa do modelowania z belgijskiej czekolady (Belgian Chocolate Modelling Paste). Idealna do tworzenia trójwymiarowych dekoracji na tort. Długo utrzymuje elastyczność, dzięki czemu nie musisz się spieszyć z precyzyjnym wykończeniem dekoracji. Jest pyszna.

Po wymieszaniu z masą cukrową nadaje się do pokrywania tortów.

Niewykorzystaną masę przechowuj w szczelnie zamkniętym woreczku foliowym, w suchym, chłodnym i ciemnym miejscu.

SKŁADNIKI: cukier, syrop glukozowy, belgijska mleczna czekolada (15%) (cukier, pełne mleko w proszku, masło kakaowe, miazga kakaowa, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy), belgijska czekolada (12%) (cukier, miazga kakaowa, masło kakaowe, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy), masło kakaowe, substancja utrzymująca wilgotność: gliceryna E422, stabilizatory: tragakanta E413, guma ksantonowa E415, CMC E466, skrobia kukurydziana, konserwant: sorbinian potasu E202, olej z pestek winogron, emulgator: lecytyna E322 (soja), przeciwutleniacz: tokoferol E306, aromat.
Termin do spożycia: 01.2021.
Opakowanie: 180 g.


Jeśli informacje nie są wystarczające zadaj pytanie

Numer katalogowy produktu:

Opinie

Dodaj swoją opinię

  • Ocena

Newsletter

Jako pierwszy otrzymuj informacje

Copyright © TortyTorty.pl 2012 - 2018. Wszelkie prawa zastrzeżone

Oprogramowanie e-commerce i-systems.pl