Barwnik spożywczy w żelu biały wybielacz 100g Decora

Barwnik spożywczy w żelu biały wybielacz 100g Decora

Barwnik spożywczy w żelu biały wybielacz 100g Decora

Numer katalogowy: 9600840
Ilość sztuk w opak.: 1
Waga: 100 g
22,50 zł
Ilość:
Zaloguj się, aby dodać produkt do listy życzeń
Wysyłka: Natychmiast

Wybielacz do mas cukrowych, lukru królewskiego, kremu maślanego.
Przed użyciem dobrze wstrząśnij. Dodaj kilka kropel do wybielanej masy. Wymieszaj.

Składniki: dwutlenek tytanu E171, substancja zwilżająca: glicerol E422, woda. Może zawierać śladowe ilości orzechów i mleka.
Waga: 100g.
Najlepiej spożyć przed 30.11.2021.

Oferowany artykuł to biały barwnik spożywczy od jednego z najlepszych producentów z branży cukierniczej. Żelowa konsystencja ułatwia aplikację oraz równomierne rozprowadzanie. Nie sprawia najmniejszych problemów przy dekorowaniu wypieków. Do jego największych zalet należy duża moc barwna, która pozwala na uzyskanie żywej, intensywnej bieli nawet przy zastosowaniu niewielkiej ilości substancji.

To wysokiej jakości wybielacz do kremu w ekonomicznym, poręcznym opakowaniu o pojemności 100 g. Jest bardzo wydajny – wystarcza do zmiany koloru sporej powierzchni. Przy jego zastosowaniu można zabarwić krem śmietanowy albo marcepan. Biały barwnik do tortu sprawdza się również przy nadawaniu apetycznego odcienia masie cukrowej. Zdaje egzamin podczas wybielania oraz tonowania barwy kremom na bazie margaryny czy masła.

Poza dużą wydajnością oraz mocą barwienia wybielacz spożywczy charakteryzuje się łatwością w mieszaniu z różnego rodzaju masami. Nadaje się do łączenia nie tylko z masą cukierniczą, ale i z ciastami – zarówno kruchymi, jak i biszkoptowo-tłuszczowymi. Za sprawą swojej struktury nie wprowadza dodatkowo wody do masy, do której zostaje dodany. Dzięki temu można go stosować na różne sposoby, włącznie z barwieniem polew czy lukrów (w tym lukru królewskiego).

To rewelacyjny wybielacz do tortu, a także innych rodzajów wyrobów cukierniczych. Cieszy się dużym powodzeniem wśród pasjonatów dekoracji cukierniczych oraz osób, które dopiero uczą się, jak tworzyć pyszne, a zarazem estetyczne wypieki.

Koszty wysyłki

  1. 0 zł w przypadku odbioru osobistego opłaconego z góry,
  2. 0 zł w przypadku odbioru osobistego opłaconego gotówką, kartą w punkcie odbioru,
  3. od 13,90 zł w przypadku wysyłki zamówienia kurierem opłaconego z góry,
  4. od 17,90 zł w przypadku zamówienia opłaconego przy odbiorze (tzw. przesyłka pobraniowa) kurier, 
  5. 12,90 zł w przypadku zamówienia z odbiorem w paczkomacie Inpost 24/7, + 5,10 zł w przypadku Paczki w Weekend. Paczka w Weekend: tę formę dostawy możesz wybrać od godz. 15-tej w czwartek do godz. 14-tej w piątek. Zamówienie złożone i opłacone do piątku do godziny 14-tej - otrzymasz do paczkomatu w sobotę.
  6. 0 zł w przypadku opłaconego zamówienia o wartości brutto powyżej 290 zł (po uwzględnieniu rabatów oraz bez kosztów przesyłki; dotyczy przesyłek opłaconych z góry przelewem lub on-line; nie dotyczy wysyłek łączonych z kilku zamówień w sklepie, jeśli wartość żadnego z nich nie przekracza 290 zł brutto).

Sposoby płatności

  1. bezpośrednio na konto bankowe TortyTorty.pl (przelewem wykonanym w banku, także internetowym, lub na poczcie); W przypadku przelewu uzupełnianego samodzielnie prosimy o wpłatę należności na rachunek:

    TortyTorty.pl
    Al. KEN 45 lok. U6
    02-797 Warszawa
    Numer konta: 34 1050 1025 1000 0092 1843 6575 (ING Bank Śląski)

    UWAGA! W tytule przelewu wykonywanego samodzielnie, bez pośrednictwa Przelewy24 koniecznie prosimy wpisać: imię, nazwisko, numer zamówienia (informacja podana będzie w mailu). Brak powyższych danych może znacznie opóźnić wysłanie przesyłki.

  2. online, za pośrednictwem serwisu Przelewy24 (bezpieczna płatność kartą lub szybkim przelewem z banku internetowego),
  3. za pobraniem, w momencie odebrania zamówienia od kuriera,
  4. gotówką lub kartą, w momencie odebrania zamówienia w sklepie stacjonarnym (Sklep TortyTorty.pl Al. KEN 46 lok. U6 w Warszawie). Koszt: 0 zł.
Jeśli informacje nie są wystarczające, zadaj pytanie.
Pola wymagane.