Zapraszamy do naszego stacjonarnego sklepu w Warszawie! Przyjdź, zobacz i kup na miejscu w pobliżu stacji metra Natolin. NOWY ADRES SKLEPU STACJONARNEGO: AL. KEN 46 TUŻ PRZY STACJI METRA NATOLIN !!! UWAGA: W WAKACJE SKLEP STACJONARNYDZIE W SOBOTY ZAMKNIĘTY!!!
TERMOMETR CUKIERNICZY

TERMOMETR CUKIERNICZY

Cena 49,90
Wysyłka natychmiast
Ilość:

Opis

Solidny i wszechstronny termometr cukierniczy. Idealny do kontrolowania temperatury karmelu, tłuszczu do smażenia pączków, konfitur. Niezastąpiony podczas przygotowania włoskiego kremu maślanego na bazie białek.

Termometr mierzy temperaturę od 40 do 200 C (100 – 400 stopni Fahrenheita). Dodatkowo na skali zaznaczono poziomy temperatur, których osiągnięcie pozwoli na:

  • sterylizację naczyń,
  • przygotowanie konfitur o odpowiedniej konsystencji,
  • karmelu,
  • smażenie w głębokim tłuszczu.

Termometr bardzo wygodny w użyciu. Posiada metalowy haczyk, który pozwala przymocować termometr do brzegu garnka.
Termometr należy ogrzewać stopniowo (nie wkładać wprost do rozgrzanego płynu).
Należy myć ręcznie w ciepłej wodzie z płynem do naczyń. Nie używać w piekarniku i kuchence mikrofalowej.

Wymiary: 5 × 30 cm (z rączką).

Jeśli informacje nie są wystarczające zadaj pytanie

Numer katalogowy produktu:

Opinie

Dodaj swoją opinię

  • Ocena

Newsletter

Jako pierwszy otrzymuj informacje

Copyright © TortyTorty.pl 2012 - 2018. Wszelkie prawa zastrzeżone

Oprogramowanie e-commerce i-systems.pl