Zapraszamy do naszego stacjonarnego sklepu w Warszawie! Przyjdź, zobacz i kup na miejscu w pobliżu stacji metra Natolin, ul. Meander 2A.
SILIKONOWA MATA DO PIECZENIA, WAŁKOWANIA, MROŻENIA, DO MAKARONIKÓW

SILIKONOWA MATA DO PIECZENIA, WAŁKOWANIA, MROŻENIA, DO MAKARONIKÓW

  • Producent: *
  • Ilość sztuk w opak.: 1
  • Wymiary w cm. (dł. x szer. x wys.): 38,5 x 58,5
Cena 65,50
Wysyłka Chwilowy brak
Ilość:

Opis

Rewelacyjna mata silikonowa: do wyrabiania, wałkowania ciasta, masy cukrowej i pieczenia.
Ciasto/ masa cukrowa nie przykleja się do podłoża, wyrabia się bardzo łatwo. Unikniesz dodawania mąki lub tłuszczu podczas pracy.

Dodatkowo mata posiada nadruk kółek o średnicy 3 i 4 cm, co sprawia że idealnie nadaje się do przygotowania makaroników.
Dzięki swej strukturze idealnie sprawdza się podczas pieczenia – zapewnia optymalny obieg ciepła, ciasto nie przywiera. Świetnie się czyści.

Mata jest wykonana z silikonu dostosowanego do kontaktu z produktami spożywczymi. Maksymalny zakres temperatur od -40°C do +280°C.

Po użyciu zajmuje mało miejsca – wystarczy ją zwinąć w rulon.

Wymiary maty w cm: 38,5 × 58,5.


Jeśli informacje nie są wystarczające zadaj pytanie

Numer katalogowy produktu: 21217

Opinie

Dodaj swoją opinię

  • Ocena

Newsletter

Jako pierwszy otrzymuj informacje

Copyright © TortyTorty.pl 2012 - 2016. Wszelkie prawa zastrzeżone

Oprogramowanie e-commerce i-systems.pl