Zapraszamy do naszego stacjonarnego sklepu w Warszawie! Przyjdź, zobacz i kup na miejscu w pobliżu stacji metra Natolin, ul. Meander 2A.
Narzędzie do modelowania masy cukrowej, RADEŁKO, ZAGIĘTE OSTRZE

Narzędzie do modelowania masy cukrowej, RADEŁKO, ZAGIĘTE OSTRZE

  • Producent: PME
  • Ilość sztuk w opak.: 1
Cena 19,90
Wysyłka natychmiast
Ilość:

Opis

Wysokiej klasy dwustronne narzędzie do modelowania masy cukrowej zakończone:

  • karbowanym radełkiem, idealnym do imitowania szwów na dekoracjach z masy cukrowej
  • zagiętym, zaokrąglonym ostrzem do wygładzania poszarpanych brzegów masy cukrowej (powstałych podczas wycinania kształtów wykrawaczką) lub do odciskania wzorów na masie cukrowej w kształcie żyłek na listkach.

Niezastąpione, gdy dekorujesz tort masą cukrową, marcepanem.

Wymiary:
Długość: ok. 16,5 cm.


Jeśli informacje nie są wystarczające zadaj pytanie

Numer katalogowy produktu: QT425

Opinie

Dodaj swoją opinię

  • Ocena

Newsletter

Jako pierwszy otrzymuj informacje

Copyright © TortyTorty.pl 2012 - 2016. Wszelkie prawa zastrzeżone

Oprogramowanie e-commerce i-systems.pl